Havhav Sevgililer Günü Kutusu

Biricik aşklarımız havhavlar için harika bir Sevgililer Günü hediyemiz var! İçinde havrika oyuncaklarımız bulunan Havhav Sevgililer Günü kutusuna gelin birlikte bakalım!

Peluş Kazak

Havhavların favorisi olan peluş oyuncakları Sevgililer Günü temasıyla birleştirdik! Tatlı mı tatlı kalp desenli peluş kazağımıza havhavlar bayılacak. Peluş kazağın içerisindeki vikvik sesi köpekleri uyarır ve dikkatlerini daha uzun süre oyuncağın üstünde tutar.

Halatlı Peluş Balon

Halatlı yapısı sayesinde havhavlar için mükemmel bir çekiştirme oyuncağı olan peluş balonu yanlarından hiç ayırmayacaklar! Peluş balonu kovalamak, çekiştirmek ve çiğnemek enerjilerini atmaları için harika bir yol olacaktır.

Çiğneme Ödülü

Havhavların favorisi olan çiğneme ödüllünü de unutmadık. Çiğneme ödülleri köpeklerin doğal kemirme ihtiyaçlarını karşılar ve streslerini azaltmaya yardımcı olur. Aynı zamanda diş plağını ve tartarını da temizleyerek köpeğinizin sağlığına katkıda bulunur.

Ödül Maması

Birbirinden lezzetli ödül mamalarımızdan sürpriz bir tanesi de Havhav Sevgililer Günü kutusunun içinde tabii ki. Köpeğiniz ödül mamasına hayran kalacak!

Kutu dışında Sevgililer Günü temalı terliğimize de göz atmanızı öneririz.

Köpeğiniz için en iyisini düşündüğünüz bu yolda sizinle yürümekten mutluluk duyarız!

Sevgililer Günü Seti Trendyol / Hepsiburada

Bu yazıya bir emoji ile tepki ver
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0