Miyav Sevgililer Günü Kutusu

Havhavlarımıza kutu hazırladık ve tabii ki sevimli dostlarımızı da unutmadık. Miyav Sevgililer Günü kutusu yere bakan yürek yakan miyavlarımız bayılacakları oyuncaklarla geliyor!

Peluş Hediye Paketi

Tatlı mı tatlı peluş bir hediye paketimiz var! Miyavınız için gönderdiğimiz bu paketi canlı ve ilgi çekici renkleri sayesinde kediniz hiç yanından ayırmayacak. Vikvik sesi sayesinde ilgisi hep peluş hediye paketinin üzerinde olacak!

Catnip Doldurulabilir Peluş Çikolata

Bu çikolata miyavların favorisi olacak! İçine catnip doldurulabilir cebiyle kedinizin aklını başından alacak. İçerisindeki catnip kedilerin zihinsel uyaranlarını arttırarak eğlenceli bir oyun deneyimi sunar!

Mama Saklamalı İnteraktif Hacıyatmaz

Her dönüşünde mamalar saçan ve döndükçe daha da eğleneceğiniz interaktif hacıyatmaz miyavların en sevdiği oyun olan top döndürme oyununu çok daha eğlenceli bir hale getiriyor!

Konserve Mamalar ve Ödül Maması

Miyav Sevgililer Günü kutumuzun bir numarası konserve mamaları tabii ki unutmadık! Lezzetli mi lezzetli konserve mamalarını mum ışığında bir akşam yemeği için hazırladık. Üstelik yanında ödül mamasıyla birlikte!

Miyavların favorisi kedi tünellerimize de bakmanızı öneririz! Patili dostunuzun için en iyisini düşündüğünüz bu yolda sizinle birlikte yürümekten mutluluk duyarız!

Bu yazıya bir emoji ile tepki ver
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0