Incredible Nap Kedi Battaniyesi

Süper miyavlar için süper bir battaniye biliyoruz : Incredible Nap! Minik dostlarımızın ne kadar rahatlarına düşkün olduklarını biliyoruz. Hem soğuk havalarda ısınmalarına için hem de yumuşaklığıyla daha da rahat etmelerine yardımcı olacak Incredible Nap Kedi Battaniyesi miyavların favorisi olacak!

Incredible Nap Kedi Battaniyesi çift taraflı peluş kumaşı sayesinde kedilere rahat bir ortam sağlar ve güvenlik duygularını arttırır. Kediler alıştıkları yerlerde yatmayı severler, Incredible Nap bunun için harika bir ortam hazırlar. Bununla birlikte battaniye üzerinde yatmaya alışmaları evinizi tüylerden korumakta da yararlıdır.

Yeni bir ortama alışma sürecinde veya stresli durumlarda, kediler güvenli ve sıcak bir yer ararlar. Özel battaniyeler, bu tür durumlarda onlara sığınabilecekleri bir yer sunabilir. Kedinizi yeni bir yere adapte etme konusunda Incredible Nap en tatlı yardımcınız olacaktır.

incredible nap kedi battaniyesi

Küçük dostlarımız için bir diğer sürprizimiz de yenilenen tünellerimiz! İki yeni tasarımımızla tünellerimiz şimdi daha da eğlenceli. Kedilerin enerjilerini atmalarına yardımcı olan tüneller fiziksel aktivitelerini arttırmalarında önemli rol oynar.

Kedilerin avcılık içgüdüsü vardır, tüneller bunun için mükemmeldir. Tünellerde saklanabilir, keşfedebilir ve aynı zamanda da güvende hissederler.

kedi tüneli
kedi tüneli

Miyavların bayılacağı sevgililer günü kutumuza da buradan ulaşabilirsiniz. Patili dostunuz için en iyisini düşündüğünüz bu yolda sizinle birlikte yürümekten mutluluk duyarız!

Incredible Nap Battaniyeye ulaşabileceğiniz platformlar:

Incredible Nap Trendyol

Kedi Tünelleri Trendyol / Hepsiburada

Bu yazıya bir emoji ile tepki ver
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0