Mama Saklamalı İnteraktif Peluş Terlik

Havhavların favori oyunlarından biri olan at-getir oyunu için mükemmel oyuncağı biliyoruz: Mama Saklamalı İnteraktif Peluş Terlik! Aynı zamanda mama saklamalı yapısıyla köpeğinizi hem heyecanlandıracak hem de köpeğiniz dikkatini üstünden alamayacak.

Mamayı bulma aktivitesi zihinsel becerilerini geliştirmesine yardımcı olur. İnteraktif Peluş Terlik, köpeğin mama elde etmek için strateji geliştirmesini gerektirir. Bu tür zorluklar, köpeğin mental becerilerini artırır.

At-getir oyunu köpeği hareket etmeye ve fiziksel aktivitesini arttırmaya teşvik eder, bu da sağlıklı bir yaşam tarzını destekler. Aynı zamanda köpekler doğuştan gelen araştırma içgüdüsüne sahiptir. Mama kokusunu aldığında oraya yönelecek ve mamanın nerede olduğunu araştırmak isteyecektir.

Ses çıkaran özelliği sayesinde köpeğin dikkatini çeker ve onun için eğlenceli bir deneyim sunar. Köpekler genellikle sesli oyuncakları sevdikleri için, terlikteki vikvik sesi oyunu daha çekici hale getirebilir.

Üstelik hem Yeni Yıl temalı hem de Sevgililer Günü temalı terliklerimiz özel tasarımlarıyla çok daha ilgi çekici! Mama Saklamalı İnteraktif Peluş Terlik kesinlikle havhavınızın 1 numaralı oyun arkadaşı olacak!

Mama Saklamalı İnteraktif Peluş Terliğe ulaşabileceğiniz platformlar:

Yeni Yıl Temalı İnteraktif Terlik Trendyol

Sevgililer Günü Temalı İnteraktif Terlik Trendyol

Yeni Yıl Temalı İnteraktif Terlik Hepsiburada

Bu yazıya bir emoji ile tepki ver
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0