İnteraktif Oyuncaklar

Havhavların en sevdiği şey oyun oynamak, biz de tam buna göre interaktif oyuncaklar topladık! Köpeğinizin bayılacağı birbirinden eğlenceli oyuncaklara gelin birlikte bakalım!

İnteraktif Lotus

İnteraktif lotus oyuncağın içerisinde bulunan mama gizleme bölümüne havhavınızın favori mamasını koyup lotus oyuncağı yapraklarındaki cırt cırtlar sayesinde kapatıyorsunuz. Havhavınız içerdeki mamaya ulaşabilecek mi acaba?

Wufsalad

Salata kasesi şeklinde ayarlanabilir kabı ve salata şeklindeki içeriğiyle Wufsalad en beğenilen interaktif oyuncaklar listesinde! Havhavınızın favori mamasını içine koyup ayarlanabilir ipiyle zorluk derecesini arttırabilir ya da azaltabilirsiniz.

Wufrog

Hem peluş oyuncak hem de top, ikisi bir arada tasarım! Kurbağayı katladığınızda top olan Wufrog aynı zamanda vikvik sesiyle ilgi çekici de. Dilerseniz kafa kısmına mama saklayıp köpeğiniz için eğlenceyi arttırabilirsiniz!

Peluş Gül

İçerisindeki mama saklama cepleriyle havhavınızın favori mamalarını saklayın. Kırmızı bölümü cırt cırtlı yapısı sayesinde gül haline getirebilir ve köpeğinizin eğlencesine tanık olabilirsiniz! Bununla birlikte sapındaki vikvik sesi sayesinde de köpeğiniz dikkatini üzerinden alamayacak.

Hacıyatmaz Kedi Kulesi

Tabii ki sevimli dostlarımız için de harika bir interaktif oyuncağımız var. Mama saklama bölmesi ve üzerindeki top konulabilen bölme sayesinde miyavınız buna bayılacak! Döndürdükçe mamalar saçan hacıyatmaz aynı zamanda sürekli dönen toplarıyla kedinizin favori oyuncağı olacak!

İnteraktif oyuncaklar mama bulma aktivitesiyle patili dostlarımızın zihinsel becerilerini geliştirmesine yardımcı olur. Dostlarımızın mama elde etmek için strateji geliştirmesi gerekir. Bu tür zorluklar mental becerilerini artırır.

Dostlarımız için en iyisini düşündüğünüzün bu yolda birlikte yürümekten mutluluk duyarız! Havrika oyuncaklarınımızın bazılarına buradan ulaşabilirsiniz.

İnteraktif oyuncaklara ulaşabileceğiniz platformlar:

İnteraktif Lotus Trendyol / Hepsiburada

Wufsalad Trendyol / Hepsiburada

Wufrog Trendyol

Peluş Gül Trendyol / Hepsiburada

Hacıyatmaz Kedi Kulesi Trendyol / Hepsiburada

Bu yazıya bir emoji ile tepki ver
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0