Antik Mısır Temalı Oyuncak Seti

Kementlerinizi ve şapkalarınızı takın, meşalenizi kapın havhavlar, Mısır’a gidiyoruz! Antik Mısır Temalı Oyuncak Seti ile heyecanlı bir maceraya çıkıyoruz. Bu yolculukta yanımızda olacak mumya dostumuz ve içerisinde gezeceğimiz interaktif mama saklamalı bir piramitimiz var!

Peluş mumya çıkardığı hışırtılı sesle köpeklerin zihinsel olarak uyarılmasını sağlar böylece köpeğiniz dikkatini üstünden ayıramaz. Bunun yanı sıra kovalayarak, çekiştirerek ve çiğneyerek enerjilerini atmalarına da yardımcı olur.

İnteraktif mama saklamalı piramit ise köpeğinizin favorisi olacak! İçerisindeki mama saklamalı bölmenin yanı sıra yapraklarındaki küçük ceplere de mama saklayarak zorluk seviyesini belirleyebilirsiniz. Yaprakları kapatarak köpeğinizin eğlenceli bir şekilde mamasını bulmasını bekleyebilirsiniz.

Mamayı bulma aktivitesi zihinsel becerilerini geliştirmesine yardımcı olur. Piramit köpeğin mama elde etmek için strateji geliştirmesini gerektirir. Bu tür zorluklar, köpeğin mental becerilerini artırır.

Köpeğinizin bayılacağı interaktif oyuncaklara buradan ulaşabilirsiniz. Köpeğiniz için en iyisini istediğiniz bu yolda sizinle birlikte yürümekten mutluluk duyarız!

Antik Mısır Temalı Oyuncak Seti’ne ulaşabileceğiniz platformlar:

Antik Mısır Temalı Oyuncak Seti Trendyol

Bu yazıya bir emoji ile tepki ver
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0