HavGun Köpek Oyuncak Seti

Size pistlerin tozunu attıracak aşırı havalı bir sürprizimiz var: HavGun Köpek Oyuncak Seti! Havhvaları havalara uçuracak bir uçağımız ve havalarına hava katacak harika bir gözlüğümüz var. Şimdi gözlüklerinizi takın havhavlar, piste gidiyoruz!

HavGun Uçak

Canlı renkleriyle köpeklerin ilgi odağı olacak HavGun uçak aynı zamanda vikvik sesi sayesinde de köpeğinizin dikkatini hep üstünde tutacak. Vikvik sesi köpekleri zihinsel olarak uyardığı için köpekler sesi her duyduğunda sese odaklanacaktır.

Köpekler içgüdüsel olarak çiğneme eğilimindedirler, uçak stresleriyle başa çıkmalarına ve rahatlamalarına yardımcı olur. Bununla birlikte HavGun köpeğin diş sağlığını desteklemek için de kullanılabilir, dişleri temizleyerek plak oluşumunu azaltır.

Havgun uçak

HavGun Gözlük

HavGun gözlük, halat sapları sayesinde köpeklerin çekiştirme oyunlarında enerjilerini atmalarına ve çene kaslarını geliştirmelerine olanak sağlar.

Köpeklerin en çok zevk aldığı oyunlardan birisi olan at-getir oyunları için de doğru bir tercihtir. Köpeğinizle bu tarz oyunlar oynamanız patili dostunuzla olan bağınızı güçlendirmede önemli rol oynar.

HavGun Köpek Oyuncak Seti gözlük

Köpeğinizin en az HavGun seti kadar seveceği Antik Mısır Oyuncak Seti’ne buradan ulaşabilirsiniz. Köpeğiniz için en iyisini istediğiniz bu yolda sizinle birlikte yürümekten mutluluk duyarız!

HavGun Oyuncak Seti’ne ulaşabileceğiniz platformlar:

HavGun Köpek Oyuncak Seti Trendyol

Bu yazıya bir emoji ile tepki ver
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0