Havhav Ödül Mamaları

HavHav ödül mamaları köpeğiniz için lezzetli ve sağlıklı bir tercih sunarken aynı zamanda da favorisi olacak!

Çıtır İşkembe

HavHav’ın çıtır işkembe ödül maması, köpeğinizin enerji ihtiyacını karşılamak için mükemmel bir seçenektir. İçeriğindeki kurutulmuş işkembe, lezzetiyle köpeğinizin dikkatini çekerken, %100 doğal olması da sağlığına katkı sağlar. Aroma, katkı maddesi ve tahıl içermeyen formülüyle güvenle tercih edebilirsiniz.

Sığır Çubuk Çerez

Köpeğinizin diş ve dişetleri sağlığında büyük rol oynayan sığır çubuk çerez, aynı zamanda doyurucu bir lezzet sunar. Önceliğimiz, sağlık ve doğallık olduğu için içeriğinde hiçbir şekilde aroma, katkı maddesi ve tahıl bulunmaz. Köpeğinizin ağız sağlığını desteklerken, ona kaliteli bir ödül deneyimi yaşatır.

Kuzu Akciğer

HavHav’ın kuzu akciğer ödül maması, köpeğinizin protein ihtiyacını karşılamak için ideal bir seçenektir. Kuzu etinin lezzeti, köpeğinizin ödül anlarını unutulmaz kılar. İçeriğindeki doğal malzemeler, köpeğinizin sindirim sistemini destekler ve sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olur.

Dana Akciğer

Dana akciğer ödül maması, köpeğinizin lezzet deneyimini zirveye çıkarırken, sağlıklı bir beslenme sunar. Doğal içeriği sayesinde köpeğinizin hassas sindirim sistemine uygun olarak formüle edilmiştir. Ayrıca, bu ödül mama çeşidi de aroma, katkı maddesi ve tahıl içermemektedir.

Sağlık dolu günler ve lezzetli anlar için ödül maması tercihiniz çok önemli, bu yolculukta sizinle olmayı çok isteriz!

Ödül mamalarımıza ulaşabileceğiniz platformlar:

Havhav Ödül Mamaları Trendyol

Havhav Ödül Mamaları Hepsiburada

Bu yazıya bir emoji ile tepki ver
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0