HavHav Yılbaşı Kutusu

Harika bir sürprizimiz var, HavHav yılbaşı kutusu hazır! Köpeğinizin eğlenirken fiziksel aktivitesini artırmasını sağlayan bu özel kutu, hem yeni yıl ruhunu evinize getirecek hem de interaktif oyunlarla dolu keyifli anlar yaşarken yol arkadaşınız olacak. Gelin Havhav yılbaşı kutusuna birlikte bakalım!

Peluş Terlik Köpek Oyuncağı: Yumuşacık dokusu, hışırtılı yapısı ve eğlenceli tasarımıyla köpeğinizin yılbaşı coşkusunu en sevimli şekilde yaşamasını sağlar. Aynı zamanda at-getir oyunlarının da vazgeçilmezidir!

İnteraktif Tombala Oyuncak:  İnteraktif tombala 6 adet mama saklama bölmesi içerir. Köpeğinizin ödül mamalarını bulmaya çalışması zihinsel gelişimine katkı sağlar. Bununla birlikte hışırtılı yapısı ve vikvik sesi köpeğinizin dikkatini çeker ve oyuncakla daha fazla vakit geçirmesini sağlar.

Peluş Yıldız: Canlı renkleri ve hışırtılı yapısı sayesinde köpeğiniz ilgisini peluş yıldızdan ayıramayacak. Köpeğinizin en yakın arkadaşı olacak!

Gim Dog Ödül Maması: Lezzetli ödül mamasını hem İnteraktif Tombalamızın içine koyup köpeğinize verebilirsiniz hem de köpeğinizin eğitiminde davranışlarını pekiştirmek için kullanabilirsiniz.

Sığır Tendon: %100 doğal olan Sığır Tendon köpeklerde doğal olarak var olan çiğneme davranışlarını tatmin eder.

Havhav yılbaşı kutusu patili dostumuzun en seveceği yılbaşı hediyesi olacak! Havrika yıllar dileriz!

Kutumuza ulaşabileceğiniz platformlar:

Havhav Yılbaşı Kutusu Trendyol

Havhav Yılbaşı Kutusu Amazon

Bu yazıya bir emoji ile tepki ver
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0