Tombik Havuç Ses Çıkaran Peluş Köpek Oyuncağı

Havhav kutularımızın vazgeçilmezi olan çok tatlı bir peluş oyuncağımız var: Tombik Havuç Ses Çıkaran Peluş Köpek Oyuncağı! Premium kalitede ve özel tasarım olan Tombik Havuç aynı zamanda harika bir oyun arkadaşıdır. Canlı renkleri, hışırtılı sapı ve vikvikli uç kısmıyla havhavınızın favorisi olacak!

Tüm ırk ve boydan köpekler için uygundur. Köpekler oyuncaklarıyla bağ kurarak güvende hissederler bu da köpeğinizin oyuncağıyla çok vakit geçirmesine sebep olur. Bu bağa siz de dahil olabilirsiniz. Köpeğinizle oynayacağınız at-getir oyunları sizinle de bağını güçlendirirken aynı zamanda enerjilerini atmalarına da yardımcı olacaktır.

Tombik Havucun hışırtılı ve vikvikli yapısı köpeğinizi oyuncağın sesini bulmaya yöneltecektir bu da köpeklerin zihinsel becerilerini arttırır. Bununla birlikte Tombik Havuç köpeklerin çiğneme alışkanlığı için de uygundur. Köpekler oyuncağa dişlerini geçirerek dişlerini temiz ve sağlıklı tutar.

Doğru oyuncak seçimi köpeklerin gelişiminde çok önemlidir. Tombik Havuç Ses Çıkaran Peluş Köpek Oyuncağı ile havhavınızı hem mutlu edebilir hem de onun gelişimine katkı sağlayabilirsiniz!

Ürünümüze ulaşabileceğiniz platformlar:

Tombik Havuç Ses Çıkaran Peluş Köpek Oyuncağı Trendyol

Tombik Havuç Ses Çıkaran Peluş Köpek Oyuncağı Hepsiburada

Tombik Havuç Ses Çıkaran Peluş Köpek Oyuncağı Amazon

Bu yazıya bir emoji ile tepki ver
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0